Hopp til innhold

Online timebestilling og elevkonto

Som elev hos oss vil du når som helst kunne logge deg inn på din elevkonto online for å bestille kjøretimer, få oversikt over bestilte og kjørte timer, samt betale for opplæring.

Vi gjør oppmerksom på at du må være registert som elev for å kunne bestille timer online. Trykk her for å registere deg som ny elev.

Elevsiden og Teorifilm.no

Vi har opprettet elevsiden i den hensikt å legge til rette for god privat øvelseskjøring, og håper derfor at både elev og ledsager bruker elevsiden aktivt i løpet av opplæringsprosessen.

Elevsiden inneholder mange forskjellige pedagogiske verktøy som kan bidra til å gjøre innlæringen mer effektiv og motiverende.

Via Teorifilm.no vil du som elev få en unik mulighet til å forberede deg til kjøretimer, samt få mer effektiv privat øvelseskjøring. Teorifilm.no inneholder undervisningsfilmer av alle øvelser samt teoritester som er nødvendig for å nå myndighetenes mål for opplæring. Teorifilm.no er utviklet av Positiv Trafikkskole, og benyttes i dag av svært mange trafikkskoler og deres elever over hele landet. Som bil elev ved Positiv Trafikkskole vil du få gratis tilgang til Elevsiden og Teorifilm.no så lenge du er aktiv elev.

Bli elev!

Har du noen spørsmål, eller ønsker å starte som elev hos oss?

Ring 469 78 888 eller benytt skjemaet under