Hopp til innhold

Positiv Trafikkskole 10 år - Tommy har vært med hele veien.

Tommy Færevaag Clausen er trafikklærer hos Positiv Trafikkskole og har vært med siden 2010. I dag er han også trainee-ansvarlig i bedriften.

Færevaag Clausen syns det er ekstra stas at han var en av de aller første elevene Positiv Trafikkskole hadde.

- Da jeg skulle ta lappen husker jeg Ove spurte om jeg vurderte trafikklærer som yrket, og da var jeg innom tanken fordi jeg gjerne ønsket å jobbe med noe innenfor læreryrket.

Færevaag Clausen får ofte høre at han minner om sjefen når han er på jobb, og har av kollegaene fått kallenavnet «Lille-Ove».

- Kollegaene mine syns nok jeg har ganske lik undervisningsstil som Ove, han har gitt meg grundig veiledning hele veien og jeg blir ofte fortalt at jeg høres ut som han når jeg er på jobb.

Ønsket en jobb med variasjoner  

Færevaag Clausen forteller at en jobb som trafikklærer passet han veldig godt.

- Jeg ønsket ikke en jobb hvor jeg kun satt inne på et kontor så for meg virket det veldig greit å ha en jobb hvor man kunne komme seg litt vekk. Som trafikklærer er man ofte på farten og ser forskjellige steder, samtidig som man underviser, sier Færevaag Clausen.

Det var også en del tilfeldigheter som gjorde at Færevaag Clausen begynte å jobbe på Positiv Trafikkskole.

- To år etter at jeg hadde tatt sertifikatet ble jeg ringt av Ove som lurte på om jeg hadde begynt å studere, og igjen fortalte han at jeg kunne passe godt til yrket som trafikklærer. I tillegg var det en kamerat av meg som hadde begynt å jobbe på Positiv. Da var det ikke vanskelig å bestemme seg.

Les også: Vil du bli trafikklærer?

Spennende utvikling

Etter endt trafikklærerutdannelse startet han hos Positiv i oktober 2010. Færevaag Clausen forteller at han er svært fornøyd med jobben, og at det har vært gøy å få ta del i utviklingen bedriften har hatt de seneste årene. Spesielt fra de i 2011 fikk nye lokaler på Wergeland.

- Etter at vi flyttet for oss selv fikk vi utnyttet de tingene som vi virkelig var gode på, og jeg tror Ove har vært heldige med de som jobber for han nå. Samtidig har vi også funnet et lokale med god beliggenhet slik at det er enkelt å finne fram. Vi har også vært flinke til å følge med i tiden og bruker blant annet nettbrett og Smartboard i undervisningen, noe jeg tror elevene setter pris på.

Hvordan er det å jobbe på Positiv Trafikkskole?

- Jeg trives veldig godt. Vi er en god gjeng som jobber her og har et veldig sosialt miljø, sier Færevaag Clausen og smiler.

Dersom du kunne tenke deg å bli trafikklærer, eller har spørsmål kan du ta kontakt med daglig leder Ove Sagen-Hafstad. ove@positiv-trafikkskole.no

Les også: Positiv Trafikkskole fyller 10 år

Bli elev!

Har du noen spørsmål, eller ønsker å starte som elev hos oss?

Ring 469 78 888 eller benytt skjemaet under