Hopp til innhold

Positiv Trafikkskole tilbyr nå kjøreopplæring i Arna og på Osterøy

Positiv Trafikkskole retter blikket forbi de syv fjell og du kan nå ta sertifikatet i Arna og på Osterøy.

- Vi har lenge hatt lyst å tilby opplæring i Arna og på Osterøy, men har i utgangspunktet hatt nok med det markedet vi har i Bergen. Vi har heller ikke hatt noen erfarne nok lærere som har vært tilgjengelige til å jobbe i Arna og på Osterøy, sier daglig leder Ove Sagen-Hafstad.
Men for et halvt år siden fikk Sagen-Hafstad kontakt med en profesjonell og dyktig trafikklærer som heter Eirik Nesse. Nesse bor selv i Arna og har lang erfaring med å kjøre elever i både Arna og på Osterøy, noe han ønsker å fortsette med.

- Jeg trives godt i Arna, det er et koselig sted med korte avstander til det meste, jeg er også godt kjent på Osterøy. Fordelen for elever som ønsker å kjøre i Arna og på Osterøy er at de får en naturlig progresjon hvor de får økt utfordringene. Det vil være naturlig å starte opplæringen på Osterøy hvor de kan lære seg å gire og bruke bilen, og etterhvert som de blir flinkere kan vi kjøre i Arna og i Bergen sentrum hvor de kan gå igjennom ting de ikke har på Osterøy, som lyskryss og tettere trafikk. forklarer Nesse.

Les også: Kjører du lovlig med henger?

Bli hentet der du er

Nesse forklarer at det ikke er noe problem for elever som er bosatt i Arna og på Osterøy å bli hentet der de er. Kort togtur fra Arna til sentrum gjør det også enkelt de gangene man skal ha kjøreopplæring i Bergen sentrum eller Åsane

- Da kan man fint møtes ved Amalie Skram videregående skole, som ligger rett ved togstasjonen, sier Nesse.

Da Nesse bestemte seg for å søke ny jobb falt valget naturlig på Positiv Trafikkskole.

- Da muligheten for at jeg kunne begynne å jobbe ved Positiv Trafikkskole oppstod ble jeg veldig glad! Det er et veldig bra arbeidsmiljø her med hyggelige kollegaer, i tillegg blir alt gjort på en veldig ordentlig måte, og vi som trafikklærere får god oppfølging, sier Nesse.

Valgte selv Positiv Trafikkskole

Nesse tok selv sertifikatet ved Positiv Trafikkskole.

- Ove var min trafikklærer da jeg selv tok lappen i 2003. Han var ordentlig og ryddig under opplæringen, og det var enkelt å være elev hos han for jeg visste hele tiden hva vi skulle jobbe med, og han gav et veldig godt inntrykk, forklarer Nesse.

I tillegg til å være trafikklærer på klasse B, jobber Nesse også med hengeropplæring.

- Vi satser stort på klasse BE, og der har jeg en sentral rolle. Jeg liker variasjonen og å kunne få lov å jobbe med flere aldersgrupper. Jeg holder også trafikale grunnkurs og liker veldig godt at ingen arbeidsdag er lik, avslutter Nesse.

Reisen elevene går igjennom er noe av det beste med jobben

På hjemmebane er det fullt opp med kone og 2 barn, og fotball som er den store lidenskapen, noe han deler med sin sønn.

- Jeg er veldig glad i fotball! Det er fotball på TV, Playstation og i hagen, i tillegg er det treninger og cuper. Jeg er trener for guttungen på 8 år, og vi satser på en fremtidig brannspiller, sier Nesse spøkefullt.

 Å følge reisen til elevene fra start til slutt er noe av det som motiverer Nesse mest.

- Jeg elsker variasjonen denne jobben gir, og muligheten til å bli kjent med nye mennesker. Det er veldig spennende å følge utviklingen fra første gang en elev setter seg inn i bilen og til de har oppkjøring. Det er veldig gøy å få ta del i, og se hvordan jeg kan påvirke på en positiv måte, avslutter Nesse.

Les også: En lettere vei til å bestå teoriprøven

Les også: Båtførerprøven er i havn på en dag


Bli elev!

Har du noen spørsmål, eller ønsker å starte som elev hos oss?

Ring 469 78 888 eller benytt skjemaet under