Hopp til innhold

Et liv i bevegelse!

30 minutters foredrag for inntil 100 personer Les mer

Et liv i bevegelse!

Visste du at 70% av sykefraværet i Norge er på grunn av muskel og skjelettlidelser?

Små endringer i din arbeidsituasjon kan gjøre stor forskjell

Foredragsholder Chritian Høst

Christian er utdannet kiropraktor ved AECC i England og har bred erfaring med behandling av pasienter i alle aldersgrupper. Han jobber ved NEMUS Sandsli og har da naturligvis jobbet tett opp mot lokale, og ikke minst store bedrifter.

Christian er også en dreven håndballspiller og driver fotklinikken til NEMUS Kokstad og Sandsli. Han har etter hvert fått mye erfaring med fotbehandling og såletilpassing. Han har bidratt med såletilpassing for flere idrettsklubber i Bergen og omegn.

Christian har også videreutdannet seg innenfor behandling med nåler og har mange gode erfaringer med dette.

Hva er NEMUS?

NEMUS står for Nerve, Muskel og Skjelett. Vår helsegruppe har klinikker i alle de største byene og flere tettsteder i Norge. Hovedmålet med NEMUS er å skape gode løsninger - for deg som pasient og for bedrifter. Noe av det NEMUS jobber mest med er kvalitetssikring av behandling, forebygging, kommunikasjon og service.

NEMUS Kokstad og Sandsli er en tverrfaglig klinikk med kiropraktorer, fysioterapeuter og ernæringsfysiolog. Vi samarbeider godt med mange bedrifter og har allerede mange bedriftsavtaler.

Klinikkene ligger sentralt plassert på Kokstad og Sandsli og deler lokaler med Kokstad Medisinske Senter og Sandsli Fysioterapi. Gratis parkering og busstopp i umiddelbar nærhet.

Gå inn på www.nemus.no/kokstad-sandsli for mer informasjon.