Hopp til innhold

Bry deg! Psykisk Førstehjelp

2 timers foredrag for inntil 100 personer

Målet for foredraget er at deltagerne skal bli bevist på hvordan man selv eller sammen med andre kan forhindre eller redusere omfanget av en krise. Deltagerne skal bli i bedre stand til å hjelpe andre og seg selv, i den første vanskelige tiden etter at en krise har inntruffet.

Det handler om å bry seg om noen som ikke har det så bra, og støtte dem i prosessen mot det bedre. Kurset vil stryke deg på områder du garantert vil bli utfordret på når livets motgang inntrer nær deg. 


Tema på kurset 
    Hva er psykisk førstehjelp
    Psykisk førstehjelper
    Forebygging
    Risiko og sårbarhetsanalyse
    Kriser
    Fysiske og psykiske reaksjoner på kriser 
    Reaksjonsmønster
    Hvordan er du den beste hjelperen
    Taushetsplikt 
    Førstehjelperens egensikkerhet 

Ved bestilling vil kontaktperson bli oppringt innen 6 timer på dagtid for fastsettelse av dato. Legg inn ønsket dato i kommentarfeltet i bestillingskjemaet. Pris forutsetter at kurset blir gjennomført i tidsrommet 0800-1600 man-fre. Prisen forutsetter at kunden stiller egne egnede lokaler til rådighet. Kurs/opplæring er fritatt fra MVA.

 

I samarbeid med Fana Catering og Selskapsservice tilbyr vi dagpakker inkludert lokaler samt møtemat og overtidsmat til faste priser. Haker du av for dette ved bestilling, vil du innen kort tid bli kontaktet av Fana Catering for et godt tilbud.

Har du spørsmål send inn kontaktskjema eller tlf 93426671

 


Pris: Kr. 8 500,-

Bestill din positive opplevelse!

Felt med * er påkrevde

Fakturaadresse

Kontaktperson

swedbank.no